פסטיבל אלקטריק פיקניקElectric Picnic Festival 2012 31.08-02.09.2012 Stradbally, אירלנד
פסטיבל אלקטריק פיקניק הוא לא פחות מפסטיבל בוטיק של מוזיקה ואמנות, תואר לא פעם כ'קרקס מדהים של רוק'נרול ודוגמא למופת לכל מה שפסטיבל צריך להיות'. מגזין ה'רולינג סטון' הכריז עליו כפסטיבל הכי טוב שביקרו בו אי פעם! פסטיבל אלקטריק פיקניק מבדיל את עצמו משאר הפסטיבלים במוזיקה הייחודית לו, שמתמקדת יותר במוזיקה אלקטרונית ופחות במיינסטרים. מעבר למוזיקה הטובה, משקיעים הרבה בארגון אזור הקמפינג וביצירת אווירה רגועה וחיובית לפסטיבל כולו. מתאים לכם לחגוג בפיקניק מדליק במשך שלושה ימים? הזמינו כרטיסים עוד היום והבטיחו את מקומכם בפסטיבל הירוק של אירלנד - פסטיבל אלקטריק פיקניק 2012!
ליין-אפ:
הקיור, הקילרס, אלבו, הוט צ'יפ, פאטי סמית', גראנדדי, המכביז, אזליה בנקס, טינדרסטיקס, Sigur Ros, The Horrors, The Roots ועוד... כרטיסים וחבילות לפסטיבל אלקטריק פיקניק 2012: במידה וברצונכם להזמין כרטיסים או חבילות לפסטיבל Electric Picnic 2012, אנא מלאו את הטופס הבא ואנו ניצור עמכם קשר בהקדם. לחלופין, ניתן להתקשר למוקד ההזמנות בטלפון 077-7895803
פרטי חבילה - פסטיבל אלקטריק פיקניק 2012
תאריכי החבילה
29.08-03.09.2012
מה כלול?
טיסות סדירות לדאבלין
העברות: דאבלין-פסטיבל-דאבלין
שני לילות במלון 3 כוכבים בדאבלין ע"ב לינה וארוחת בוקר
כרטיס לפסטיבל
כרטיס לכל ימי הפסטיבל כולל מתחם הקמפינג
שדרוגים אפשריים
תוספת לילות בדבלין
מחיר חבילה (לאדם בחדר זוגי): 999 יורו
רוצים להזמין את החבילה לפסטיבל אלקטריק פיקניק? אנא פנו למוקד ההזמנות של טיקטים בטלפון 077-7895803 או מלאו את הטופס הבא ואחד מנציגנו יצור עמכם קשר בהקדם.
בקשות מיוחדות?
נציגנו ישמחו להתאים לכם חבילה אישית ולסייע בכל שאלה או בקשה!